Ca sa aplici la un credit lucrurile sunt simple: trebuie sa selectezi suma de care ai nevoie tragand de bara de selectie si apoi pe ce perioada ai nevoie de bani tot tragand de bara de selectie. Iti spunem apoi cat ai de platit in fiecare luna.

Aplicatia online. Poti aplica online caz in care iti vom cere o serie de informatii standard pentru obtinerea unui credit cum ar fi: date de contact si identificare, unde locuiesti, ce venituri ai, unde lucrezi s.a.m.d. Alternativ iti poti lasa datele de contact si un reprezentant Simplu Credit te va contacta pentru detalii. Pentru rapiditate si comoditate iti recomandam sa aplici online. Daca ai orice intrebari legate de modul de functionare sau acordare a creditelor noastre te rugam sa ne contactezi la numerele de telefon afisate in pagina de Contact.

Analiza dosarului. Dupa ce ne trimiti aceste informatii vom incepe procesul de analiza super-rapid si de regula dam raspunsuri in 24 pana la 48 de ore. In cadrul procesului de analiza te vom contacta pentru orice alte informatii necesare daca este cazul. In procesul de analiza incercam sa fim flexibili si sa intelegem situatia particulara a fiecarui client. Daca in urma analizei nu te incadrezi la produsul de creditare selectionat, vom incerca sa iti propunem alternative. Va fi decizia ta daca le accepti sau nu.

Semnarea contractului. Daca te-ai calificat pentru un imprumut si ai depus toate actele necesare, vei fi invitat la sediu sau la unul din punctele noastre de lucru, pentru semnarea contractului si in aceeasi zi vei primi si banii in contul tau.

Plata creditului
Creditul se va rambursa astfel:

  • in conturile noastre:
    • RO49 BACX 0000 0007 3127 2250 deschis la UNICREDIT BANK – SUCURSALA GRIGORE MORA
    • RO77 CECE B312 01RO N211 5700 deschis la CEC BANK – SUCURSALA STEFAN CEL MARE
  • prin terminalele ZEBRA PAY 
  • in numerar, la casieria IFN situata la punctul de lucru din Bucuresti, sos Pantelimon, nr. 255, sector 2

Rambursarea anticipata

Dreptul de retragere. In primele 14 zile de la semnarea contractului, ai posibilitatea de a te retrage din contract, caz in care va trebui sa notifici IFN-ul si sa platesti creditul utilizat + dobanda aferenta zilelor de utilizare .

Rambursarea anticipata este posibila in orice moment doresti. In cazul in care au trecut mai mult de 14 zile de la semnarea contractului, poti rambursa anticipat intreaga suma imprumutata sau o parte din aceasta adresand o cerere scrisa IFN-ului. Comisionul de rambursare anticipata este un procent aplicat capitalului ramas astfel:

  • 1% pentru creditele care au mai mult de 12 luni pana la finalizarea contractului;
  • 0,5% pentru creditele care au mai putin 12 luni pana la finalizarea contractului;
  • 0 pentru creditele pana la pensie sau salariu cat si pentru creditele cu dobanda variabila.

Te rugam sa ne contactezi pentru a afla exact suma datorata pentru a rambursa anticipat si nu uita sa faci o cerere scrisa.

Criterii minime de eligibilitate

Pentru a accesa un credit trebuie sa aveti minim 21 ani, o vechime minima in munca si sa aveti un venit stabil lunar din salariu,  pensie sau PFA. Indeplinirea acestor conditii nu inseamna ca sunteti automat eligibil pentru un credit. Acordarea unui credit este o decizie Simplu Credit bazata pe analiza mai multor date si informatii.

Acte necesare

Pentru clienti existenti de principiu nu este nevoie de prezentarea altor acte decat actualizarea venitului net. In cazul in care buletinul sau cartea de identitate au expirat o sa va rugam sa ne transmiteti o copie actualizata.

Pentru clientii noi, minimul de acte solicitate sunt o copie dupa actul de identitate si dovada de venit – copie fluturas salariu/adeverinta de venit sau talon pensie. Trimiterea lor se poate face scanat pe mail la adresa office@simplucredit.ro sau pe fax la numarul 021 / 404 82 92.

Acordarea unui nou imprumut

Decizia de acordare a unui nou imprumut este o decizie particulara pentru fiecare client. In functie de situatia particulara pe parcursul desfasurarii unui credit puteti fi eligibil pentru un nou credit sau nu. Pe masura ce folositi produsele de creditare Simplu Credit fara intarzieri, „calificativul de incredere” acordat de Simplu Credit creste. In acest mod veti beneficia in viitor de avantaje cum ar fi costuri mai reduse sau posibilitatea cresterii sumei imprumutate.

Costuri fixe

Nu exista alte comisioane sau costuri decat cele comunicate. Pe parcursul desfasurarii creditului nu iti vom majora suma de plata lunara. Inainte de semnarea contractului de credit te vom informa asupra produsului de creditare la care te-ai incadrat si iti vom comunica toate costurile aferente acelui credit.

Intarzierea platii

In cazul in care nu puteti plati la scadenta suma comunicata te rugam sa te adresezi de urgenta unui reprezentant Simplu Credit pentru a afla ce optiuni ai. Neplata integrala a sumelor datorate la scadenta va atrage aplicarea de penalitati. Acestea pot fi de pana la 0,4% / zi de intarziere aplicat la sumele datorate (exclusiv dobanda ).

Neplata la scadenta a sumelor datorate implica raportarea la Biroul de Credit si alte institutii similare in termen de 30 zile de la data inregistrarii primei intarzierii , care iti pot afecta istoricul de creditare si accesul in viitor la alte produse de creditare. Simplu Credit isi rezerva toate optiunile legale pentru recuperarea creditului acordat , inclusiv recuperarea pe calea executarii silite daca intarzierile cumuleaza mai mult de 3 rate.